Reklame


Howrse
11 august 2018 #1
Hvem spiller Howrse herinde? Hvilke sider er i på? Hvad hedder i derinde? Og hvad avler i/Hvilke slags mål har i?
11 november 2018 #25

Er der nogen der kunne tænke sig at avle med mig derinde? Hedder Invictus der! Hjælper glædeligt alle fra ms i gang derinde – reklamerer også meget for ms der, men det giver ikke så meget igen :l

23 oktober 2018 #24

Danske hedder sandra100 derinde.

31 august 2018 #23
Svar på dette indlæg:
#22 Siden det har stået på din præ, og du skriver at du kan tænke dig at sælge for enten DKK eller ting på howrse, så regnes det som forsøg til at sælge. Men du kommer ikke til at blive blokkeret for tilfældet :-)
Activation

Jeg har også fjernet den tekst, fordi jeg ikke var klar over det. Men jeg har ikke annonceret med det uden for egen præsentation.

30 august 2018 #22
Svar på dette indlæg:
#15 Jeg har dog ikke aktivt forsøgt at sælge stalden (med annonce eller direkte pris), og jeg har heller ikke besvaret tilbuddet jeg har fået.
Royality

Siden det har stået på din præ, og du skriver at du kan tænke dig at sælge for enten DKK eller ting på howrse, så regnes det som forsøg til at sælge. Men du kommer ikke til at blive blokkeret for tilfældet :-)

28 august 2018 #21
Svar på dette indlæg:
#20 Ja, det er bare en skam, men det er bare noget, som jeg bedre kan lide ved siden her, der giver mig motivationen for at blive ved så længe det eksistere! Men ja, det er meget mere at gøre derinde, det giver jeg dig ret i! ;-)
Crohn

Jeg har fået mere motivation til Howrse, og vil have en top avl derinde, man kommer ikke til, at skrive med folk på samme måde, som man gør herinde.. Men igen det er to fine sider på hver sin måde Og nogle kan lide en side, andre en anden og sådan er vi forskellige, og det er en god ting.

28 august 2018 #20
Svar på dette indlæg:
#19 Herinde har man mere kontakt med hinanden. Men ellers sker der jo ikke ret meget. - Inde på Howrse, kan man avle, får solgt noget og der er begivenheder, men siderne er jo fine nok på hver sin måde :)
Coeur

Ja, det er bare en skam, men det er bare noget, som jeg bedre kan lide ved siden her, der giver mig motivationen for at blive ved så længe det eksistere! Men ja, det er meget mere at gøre derinde, det giver jeg dig ret i! ;-)

28 august 2018 #19
28 august 2018 #18
Svar på dette indlæg:
#1 Hvem spiller Howrse herinde? Hvilke sider er i på?
Hvad hedder i derinde? Og hvad avler i/Hvilke slags mål har i?
Coeur

Jeg har spillet det engang for mange år siden, men jeg er gået fra det, og forsøger at samle så meget energi til Minstald.dk istedet for! Jeg kan bedre lide dette her, og her er så hyggeligt, hvor alle kender alle medlemmer! Det kan jeg virkelig godt lide ved online heste spil! Men jeg ved ikke om jeg kunne finde på at oprette mig igen, hvis jeg skal finde på en ny motivation for fremtiden! Nu får vi se, hvad som sker, hehe!

28 august 2018 #17
28 august 2018 #16

Spiller Howrse på den norske versjonen hvor jeg heter Equito. Avler arabere i toppen sammen med laget mitt. Ellers avler jeg også Irsk hunter, Knabstruper og diverse enhjørninger utenfor topp avlen. :-) Målet mitt er bare å ha det moro med Howrse, og ha det som en måte å bruke litt tid på. ^^

28 august 2018 #15
Svar på dette indlæg:
#13 Husk at det IKKE er tilladt at sælge stald for DKK eller ting på howrse. Bliver stalden solgt for noget af disse slettes den uden forvarning. Egentlig bliver du også blokkeret for at forsøge at sælge stald for disse ting.
Activation

Jeg har dog ikke aktivt forsøgt at sælge stalden (med annonce eller direkte pris), og jeg har heller ikke besvaret tilbuddet jeg har fået.

28 august 2018 #14
28 august 2018 #13
28 august 2018 #12
Svar på dette indlæg:
#11 Jo tak, gerne :D
Jeg havde egentlig vundet et design i en Howrse-gruppe på FB, men kunne ikke få fat på hende :/
Royality

Jeg vil lige lede når jeg kommer hjem.. - Jeg har ansøgt dig som ven på Howrse, så jeg kan skrive til dig.

28 august 2018 #11
Svar på dette indlæg:
#10 500.000 eq kan jeg give.. :)

- Jeg kan lige se om jeg kan finde vedkommende som har lavet mit design både på præs og ridecenter præs? :)
Coeur

Jo tak, gerne Jeg havde egentlig vundet et design i en Howrse-gruppe på FB, men kunne ikke få fat på hende :/

28 august 2018 #10
28 august 2018 #9
Svar på dette indlæg:
#8 Hvad beløb med hensyn til Eq? :)
- Jeg har ikke rigtig noget DSM lige pt. Og jeg mangler selv alt det med avl, så det gives ikke væk.. :P
Coeur

Ja, det er lidt svært (og dyrt) at få fat på Jeg tænker faktisk, at jeg helst vil bytte min stald for nogle flotte designs på Howrse. Mangler nemlig til både ridecenter og profil. Orker ikke selv at nørkle med det, og det ville bestemt heller ikke blive kønt :/ Men ellers tænker jeg 500.000 equus.

28 august 2018 #8
Svar på dette indlæg:
#7 Jeg er interesseret i højere beløb af equus, men også DSM som Heras Pakke, Afrodites Tårer, Kronos´ Ur, og ISÆR Morfeus´ Arme :)
Royality

Hvad beløb med hensyn til Eq? - Jeg har ikke rigtig noget DSM lige pt. Og jeg mangler selv alt det med avl, så det gives ikke væk..

28 august 2018 #7
Svar på dette indlæg:
#6 Hmm.. Hvad skal du have for stalden - Fra Howrse? :) Jeg er interesseret.
- Jeg har haft pause fra Howrse, fordi jeg mistede interessen, men er nu begyndt derinde igen med ny avl og det hele.. :)
Coeur

Jeg er interesseret i højere beløb af equus, men også DSM som Heras Pakke, Afrodites Tårer, Kronos' Ur, og ISÆR Morfeus' Arme

28 august 2018 #6
28 august 2018 #5
Svar på dette indlæg:
#4 Det er da trist, at du forlader Ms - Hvad vil du gøre med din smukke stald herinde?

- Hvad hedder du på Howrse? - Og hvilken af versionerne spiller du på?
Jeg er også startet op på howrse igen og vil da gerne komme i top. :P
Coeur

Har haft Howrse før - min bruger var desværre blevet slettet pga. manglende aktivitet. Har haft en lang pause, og det var øv Havde nogle gode Engelsk Fuldblod på stalden før, der hed Birdwick. Nu har jeg så oprettet Solbjerget, med 61 dages anciennitet. Det går så langsomt :/ Jeg regner med jeg sletter stalden, hvis jeg ikke kan få den solgt for DKK eller ting på Howrse Jeg er kun på den danske side. Tror jeg havde på den internationale også førhen, men det interesserer mig ikke sådan rigtigt denne gang

28 august 2018 #4
Svar på dette indlæg:
#2 Det gør jeg :D Faktisk er jeg ved at forlade hele MS til fordel for Howrse. Synes der er bedre muligheder for at ´´blive til noget´´ på Howrse.
Royality

Det er da trist, at du forlader Ms - Hvad vil du gøre med din smukke stald herinde? - Hvad hedder du på Howrse? - Og hvilken af versionerne spiller du på? Jeg er også startet op på howrse igen og vil da gerne komme i top.

28 august 2018 #3
Svar på dette indlæg:
#1 Hvem spiller Howrse herinde? Hvilke sider er i på?
Hvad hedder i derinde? Og hvad avler i/Hvilke slags mål har i?
Coeur

Og så hedder jeg forresten Solbjerget - er kun på den danske. Jeg avler Hannoveraner, og forsøger at "indhente" eliten så godt som muligt, så jeg muligvis kan komme med på hold.

28 august 2018 #2
Svar på dette indlæg:
#1 Hvem spiller Howrse herinde? Hvilke sider er i på?
Hvad hedder i derinde? Og hvad avler i/Hvilke slags mål har i?
Coeur

Det gør jeg Faktisk er jeg ved at forlade hele MS til fordel for Howrse. Synes der er bedre muligheder for at "blive til noget" på Howrse.

11 august 2018 #1

Hvem spiller Howrse herinde? Hvilke sider er i på? Hvad hedder i derinde? Og hvad avler i/Hvilke slags mål har i?