Reklame


Dyr
6 april 2017 #1
Hey Hvilke dyr har i derhjemme, og hvorfor lige det?
6 april 2017 #14
Svar på dette indlæg:
#13 Ja, det er rigtigt skønt, og tusind tak! :D Husker ikke, om du havde dyr? :-)
Crohn

Jeg er lige kommet af med min herhjemme.. men ellers har jeg nogen boede hos andre rundt omkring

6 april 2017 #13
Svar på dette indlæg:
#6 Ej hvor hyggeligt, Det var også mange dyr :D Men jeg har godt set dine billeder herinde, og dine dyr er så søde :D
London

Ja, det er rigtigt skønt, og tusind tak! Husker ikke, om du havde dyr? :-)

6 april 2017 #12
6 april 2017 #11
Svar på dette indlæg:
#7 Det er også en lækker race :) Meget trofaste :)
London

Lige præcis ^^ Kæresten er FULDT med på det.. det og en muskelbabs en eller anden dag ^^

6 april 2017 #10
Svar på dette indlæg:
#9 jeg skal også flytte til en lejlighed hvor man må have hund, ellers går det ikke :D
London

Lækkert! Her hvor jeg bor må der i princippet ikke være hund eller andre dyr.. Men jeg er lige et tilfælde, som gerne må have.. ^^

6 april 2017 #9
6 april 2017 #8
Svar på dette indlæg:
#1 Hey :D Hvilke dyr har i derhjemme, og hvorfor lige det? :)
London

Jeg har en hund, der er en blanding af en kooiker, og king charles.. - Jeg har hende, fordi jeg er opvokset med hund, og da jeg fik muligheden for, at måtte have hund igen, skulle det udnyttes.

6 april 2017 #7
6 april 2017 #6
6 april 2017 #5
Svar på dette indlæg:
#3 Det er så hyggeligt med dyr :D Jeg er vokset op med schæfer, og hundetræning :D Så det har altid ligget i kortet at jeg selv skulle have schæfer en dag.. :) pt. har jeg ingen dyr hjemme, da vi lige er kommet af med vores schæferhan... Men ellers har jeg en schæfer boede et andet sted og en dobberman boende et andet sted.. :)
London

Min første hund var en Golden, hun var det skønneste jeg kendte og ABSOLUT min xD Hun forlod aldrig min side, men siden da er jeg vokset op med Labrador, og labrador/dalmatiner blandinger ^^ Så er mest vant til den form for racer ^^ Og glæder mig til at kunne få min egen Golden igen.. For sådan en SKAL jeg have xD

6 april 2017 #4
Svar på dette indlæg:
#1 Hey :D Hvilke dyr har i derhjemme, og hvorfor lige det? :)
London

Af dyr har jeg en kanin og en hund derhjemme hos min far, hvor jeg er både født og opvokset! Derudover har jeg to ponyer stående ude hos min farmor, der har en lille fin ejendom, med en hund! Det er de dyr som jeg bruger herinde på ms som jeg selv fotografere af! Jeg har haft mange kaniner i min barndom i forskellige racer, og altid levet blandt amerikansk cocker spaniel! Mine ponyer fik jeh af min farfar, hvor jeg i sin tid som helt lille, blev passet af dem! Derfor er jeg så glad i dyr! :-)

6 april 2017 #3
Svar på dette indlæg:
#2 Jeg har her hvor jeg bor, en vædderblanding ved navn Freja :D Hun er 10 måneder og større end de fleste katte der er her i komplekset ^^ Men har også 3-4 af mine ´egne´ dyr oppe hos mine forældre, hvor jeg har 2 hunde jeg har ´opdraget´, en hund jeg er vokset op med og en kat der KUN adlyder mig xD De to hunde jeg har trænet er fra egen avl vi havde da jeg var barn, og de fulgte mig overalt, samme med katten :) Kaninen valgte mig da jeg skulle have en :) Hvad med dig? :D
payday

Det er så hyggeligt med dyr Jeg er vokset op med schæfer, og hundetræning Så det har altid ligget i kortet at jeg selv skulle have schæfer en dag.. pt. har jeg ingen dyr hjemme, da vi lige er kommet af med vores schæferhan... Men ellers har jeg en schæfer boede et andet sted og en dobberman boende et andet sted..

6 april 2017 #2
Svar på dette indlæg:
#1 Hey :D Hvilke dyr har i derhjemme, og hvorfor lige det? :)
London

Jeg har her hvor jeg bor, en vædderblanding ved navn Freja Hun er 10 måneder og større end de fleste katte der er her i komplekset ^^ Men har også 3-4 af mine 'egne' dyr oppe hos mine forældre, hvor jeg har 2 hunde jeg har 'opdraget', en hund jeg er vokset op med og en kat der KUN adlyder mig xD De to hunde jeg har trænet er fra egen avl vi havde da jeg var barn, og de fulgte mig overalt, samme med katten Kaninen valgte mig da jeg skulle have en Hvad med dig?

6 april 2017 #1

Hey Hvilke dyr har i derhjemme, og hvorfor lige det?