Reklame


Kan II huske dengang...
7 januar 2017 #1
...folk ville sætte falske rosetter på dyr for, derefter at sælge dem, eller stjæle billeder fra dyr, for at oprette et dyr med præcist samme navn? Eller da det var vildt moderne med waltograph (disney), scriptina og trascho skriftyperne (det giver mig en smule gåsehud, bare ved tanken om, jeg selv har brugt disse)... Åh sidder tit og tænker på, hvor meget tingene er blevet ændret herinde- til den langt bedre side! Husker du stalde som ace, lavania, bregneroed (så vidt jeg husker), aggi (som var support dengang) og så videre Hvilke stalde husker du især, som populære dengang og hvad er ting du husker, fra dengang du startede på ms? Det kunne være så hyggeligt, med lidt fælles nostalgi; både gode og dårlige minder!
10 januar 2017 #29

Ren nostalgi jeg fik af denne tråd Jeg husker Camillaogtogo, Brightly og Raudhetta især. Det var gode tider - tingene har ændret sig meget, nogle til det bedre :-) Husker godt at folk prøvede at snyde med præmiedyr. DET var til gengæld øv....

9 januar 2017 #28
7 januar 2017 #27

Ih ja, husker også diamant guldmedlemskab - det kunne jeg virkelig godt tænkte mig kom tilbage hertil, hvilket jeg kan huske jeg brugte mine egne penge på, da jeg bare skulle have den diamant på stalden! Ih, så flot den var!

7 januar 2017 #26
Svar på dette indlæg:
#25 Jeg kan umiddelbart ikke huske hvad man kunne vinde x)
Oakfield

Mener bare det var gm og sk..

7 januar 2017 #25
7 januar 2017 #24
Svar på dette indlæg:
#23 Jeg prøvede den vidst engang eller to, husker den som god/sjov :D Ja udfordringen var den anden, den har jeg lige søgt rundt efter og fundet igen^^
Oakfield

Jeg ville gerne have prøvet funktionen.. Man kunne så vidst jeg husker vinde gm, og sk? - Udfordringen er så nem..

7 januar 2017 #23
7 januar 2017 #22
Svar på dette indlæg:
#21 Var der ikke engang en funktion under dyst der hed Champion eller lign, som man også kunne træne heste med? eller forvelkser jeg det med noget anddet, menes bare det var her x)
Oakfield

Jo der var en spring konkurrence hvor man kunne vinde diverse ting dengang, prøvede den aldrig, da jeg ikke havde gm på det tidspunkt(det var svære at få dengang). Og så blev den fjernet.. Og den anden du evt tænker på er udfordringen? Som er her endnu.. Den bruger jeg flittigt til at træne heste med.

7 januar 2017 #21
7 januar 2017 #20

Jeg har dog stadig den blandende følelse af UT og ST, da jeg ofte føler nogle aldrig bliver tilfreds med vinderne. Det er ofte svært at takke for et dyr som har vundet eller hvis en stald vinder pokal. Vi glemmer ofte den taknemlighed og venlighed hvad dette angår og det synes jeg er en skam. Jeg prøver ofte at være rimelig at huske alle vinderne tillykke, uanset hvilken person det er, fortjener de at vide de har fortjent deres præmien. Husk bare den positive energi, er vigtigt for os! :-)

7 januar 2017 #19
Svar på dette indlæg:
#9 Åh ja, camillaogtogo og leasarah husker jeg også, som var det i går, heheh.. Kan huske Lea stoppede fordi, Leasarah blev hacket og slettet :( Og Camilla, ville fokusere mere på hendes sang, så hun stoppede også..
Synes nu, den nye udstillingsfunktion fungerer, rigtig godt :3 Men kan selvfølgelig godt følge dig i, at folk burde være mere modne og stemme fair; men synes nu også, at udstillingsresultaterne afspejler, at dette ikke er tilfældet... Synes ofte, at vinderne ligger på omkring de 6 point, hvilket jo ikke vil være resultatet af en ´´fair´´ udstilling, efter min mening :3 Hvad hed Jeres første stalde herinde? :D
erhard

Jeg kan slet ikke huske min første stald herinde, udover jeg oprettede mig i 2006, hvorefter jeg holdte pause i 2007, men kom igen i 2008 hvor jeg blev bekræftet min tarmsygdom Crohn, som stalden er opkaldt efter. Nu er det bare et kaldenavn for mig som jeg har det udmærket med andre ved. Jeg føler mig ikke flov på nogen måde at hedde min sygdom som måske lyder mærkeligt for andre brugere. Det er bare hyggeligt at hedde noget specielt som andre ikke kan eje pga. speciel sygdom, haha!

7 januar 2017 #18

Ja, husker sagtens dengang hvor Aggi var vores support - en rigtigt god tid! Jeg tænker ofte tilbage på dengang hvor alt var anderledes og de gamle stade havde deres fineste avle, både Ace, Aiaiser, Akasha, Bring, Camillaogtogo, Leasarah, Charmant, Chowie, Enchanted, Soffyz, Sqarkz og bl.a. dem der tegnede deres egne heste. Jeg har dog ikke noget i mod det nye system, dog er der stadig en del fejl i udstillingen, som jeg synes er synd for Ms. Nu er det svært at købe grafik af andre for de nye.

7 januar 2017 #17
Svar på dette indlæg:
#16 Bring er faktisk blevet fantastisk til, at tage billeder! Hun har virkelig fået skabt en unik og imponerende stil! Jeg mente nok, det ikke var dig, der havde haft gizzer dengang.. Mener, jeg husker aspca :3
erhard

Jeg har vundet alt på Gizzer selv, dengang jeg fik den, var den faktisk ny opstartet, der var intet på den.. Men det er der nu må man sige.. - Kan huske mange stalde fra dengang.

7 januar 2017 #16
7 januar 2017 #15
Svar på dette indlæg:
#14 Iiih, det kan jeg da egentligt godt huske, nu du siger det! Min allerførste herinde var dressur_stalden; den blev desværre slettet efter jeg stoppede herinde fordi, jeg kun huskede at holde ´mit kæreste eje´ (Erhard) i live...
erhard

Og siden da, er der kommet flere stalde til her for mit vedkommende.. Men en ting er sikkert.. Gizzer bliver aldrig solgt.. Kan generelt bare huske, aktiviteten der var. Da auktions funktionen blev lavet, brugte alle den bare.. Det ser man ikke længere.. Så der er fordele og ulemper ved det idag, og det dengang.

7 januar 2017 #14
Svar på dette indlæg:
#10 Min første stald hed Linzse :-)
dipper

Iiih, det kan jeg da egentligt godt huske, nu du siger det! Min allerførste herinde var dressur_stalden; den blev desværre slettet efter jeg stoppede herinde fordi, jeg kun huskede at holde 'mit kæreste eje' (Erhard) i live...

7 januar 2017 #13
Svar på dette indlæg:
#8 Jeg husker helt tydeligt avlere som Moonglas, Bäckastall, Charmant osv som virkelig avlede nogle dyr som jeg bare ønskede mig! Og Aiaiser også, og selvfølgelig Ace, men hun er allerede nævnt :-) Jeg kan også huske hvor revolutionerende det var, da vi pludselig kunne uploade byggesten til staldplanen, og folk lavede hele udskæringer
dipper

Åååh ja - jeg kan særligt huske, at man bare sad i timevis og forsøgte sig frem, med de staldplansikoner, som stalde havde uploadet... Og så var der en der fik den idé, at skabe hele staldplaner og sætte dem ind... Prøv at tænk, hvor langt vi egentligt er kommet siden da! Nu kan man hente gratis staldplaner ned, som faktisk er utroligt flotte, således alle kan have en stald, man kan være stolt af... Hehe, husker du også windsong (mener det, var det stalden hed, ellers, må det næsten være evanescence).. Kan huske hun altid brugte den der "emo"-skrifttype med vingerne (el&gothic eller noget i den stil); og jeg var bare så stor fan af hendes grafik- udelukkende fordi, hun brugte den der skrifttype

7 januar 2017 #12
7 januar 2017 #11
Svar på dette indlæg:
#9 Åh ja, camillaogtogo og leasarah husker jeg også, som var det i går, heheh.. Kan huske Lea stoppede fordi, Leasarah blev hacket og slettet :( Og Camilla, ville fokusere mere på hendes sang, så hun stoppede også..
Synes nu, den nye udstillingsfunktion fungerer, rigtig godt :3 Men kan selvfølgelig godt følge dig i, at folk burde være mere modne og stemme fair; men synes nu også, at udstillingsresultaterne afspejler, at dette ikke er tilfældet... Synes ofte, at vinderne ligger på omkring de 6 point, hvilket jo ikke vil være resultatet af en ´´fair´´ udstilling, efter min mening :3 Hvad hed Jeres første stalde herinde? :D
erhard

Jeg hader den nye udstilling, den er ringe og fyldt med fejl.. Det eneste gode, er at man kan tilmelde flere dyr pr gang, og dem uden RGm/gm kan stemme også.. Jeg bruger kun udstillingen til, at få trænet heste.. Så den er blevet rimelig træls.. Jeg kan også huske Bring og hendes kaniner osv.. Min allerførste stalde herinde havde navnet Hestepia(Mærkelig navn) Min anden stald hedder Aspca og den blev hacket.. Derfor fik jeg Gizzer, af to gode venner, som desværre er stoppet for længst..

7 januar 2017 #10
7 januar 2017 #9

Åh ja, camillaogtogo og leasarah husker jeg også, som var det i går, heheh.. Kan huske Lea stoppede fordi, Leasarah blev hacket og slettet Og Camilla, ville fokusere mere på hendes sang, så hun stoppede også.. Synes nu, den nye udstillingsfunktion fungerer, rigtig godt :3 Men kan selvfølgelig godt følge dig i, at folk burde være mere modne og stemme fair; men synes nu også, at udstillingsresultaterne afspejler, at dette ikke er tilfældet... Synes ofte, at vinderne ligger på omkring de 6 point, hvilket jo ikke vil være resultatet af en "fair" udstilling, efter min mening :3 Hvad hed Jeres første stalde herinde?

7 januar 2017 #8

Jeg husker helt tydeligt avlere som Moonglas, Bäckastall, Charmant osv som virkelig avlede nogle dyr som jeg bare ønskede mig! Og Aiaiser også, og selvfølgelig Ace, men hun er allerede nævnt :-) Jeg kan også huske hvor revolutionerende det var, da vi pludselig kunne uploade byggesten til staldplanen, og folk lavede hele udskæringer

7 januar 2017 #7
Svar på dette indlæg:
#4 Ja, samt at man ikke kan stemme på egne dyr, selv fra andre stalde eftersom den tjekker IP. Det synes jeg er et mega-bonus :-)
Sherlock

Jeg savner nu det gamle system, hvor man kunne stemme på alle dyr(Man kunne jo have gjort det sådan, at man ikke kunne stemme på sine egne dyr) - Men nu burde folk også være så modne herinde til, at de ikke gør det.. Det er jo så vanvittig spændende at vinde roset dyr herinde længere.. Så jeg savner det med, at man kan give 1-10. Istedet for at trække billeder.. Så der er er siden blevet ringere.. Jeg bruger den kun til, at træne heste med. Og ikke får hyggens skyld.

7 januar 2017 #6
7 januar 2017 #5
Svar på dette indlæg:
#1 ...folk ville sætte falske rosetter på dyr for, derefter at sælge dem, eller stjæle billeder fra dyr, for at oprette et dyr med præcist samme navn? Eller da det var vildt moderne med waltograph (disney), scriptina og trascho skriftyperne (det giver mig en smule gåsehud, bare ved tanken om, jeg selv har brugt disse)...
Åh sidder tit og tænker på, hvor meget tingene er blevet ændret herinde- til den langt bedre side! Husker du stalde som ace, lavania, bregneroed (så vidt jeg husker), aggi (som var support dengang) og så videre :D
Hvilke stalde husker du især, som populære dengang og hvad er ting du husker, fra dengang du startede på ms? :D Det kunne være så hyggeligt, med lidt fælles nostalgi; både gode og dårlige minder!
erhard

Aggi husker jeg så godt, en aktiv support, som vi siden hen har savnet.. Husker både Chowie, Camilaogtogo med alle hendes dyr.. Der var også Leasarah, Ace, Tiffany og sådan nogle.. Men der var også en del uærlige mennesker, som hackede osv. - Men præmie dyrene var mere værd, og man kunne ikke bare lige få fat i sådan en. Kan tydeligt huske, da jeg vandt min første roset herinde. Kan huske min gode venner, to af dem gav mig stalden Gizzer som jeg stadig har idag. Og så var der avlsnavn på

7 januar 2017 #4
Svar på dette indlæg:
#3 Synes nu denne udstilling vi har nu er meget ringe, og der er stadig mega mange fejl..
Det eneste gode der er nu, er at vi kan tilmelde flere dyr.. Og at dem uden gm/rgm kan stemme.
birmingham

Ja, samt at man ikke kan stemme på egne dyr, selv fra andre stalde eftersom den tjekker IP. Det synes jeg er et mega-bonus :-)

7 januar 2017 #3
7 januar 2017 #2
Svar på dette indlæg:
#1 ...folk ville sætte falske rosetter på dyr for, derefter at sælge dem, eller stjæle billeder fra dyr, for at oprette et dyr med præcist samme navn? Eller da det var vildt moderne med waltograph (disney), scriptina og trascho skriftyperne (det giver mig en smule gåsehud, bare ved tanken om, jeg selv har brugt disse)...
Åh sidder tit og tænker på, hvor meget tingene er blevet ændret herinde- til den langt bedre side! Husker du stalde som ace, lavania, bregneroed (så vidt jeg husker), aggi (som var support dengang) og så videre :D
Hvilke stalde husker du især, som populære dengang og hvad er ting du husker, fra dengang du startede på ms? :D Det kunne være så hyggeligt, med lidt fælles nostalgi; både gode og dårlige minder!
erhard

Årh, jeg husker alt dette så godt! Fra den periode jeg har minder fra hvor jeg var mest aktiv, som jeg tror var fra 2009-2011 var Chowie en af de virkelig store avlere herinde. Husker også rigtig godt Camillaogtogo fra endnu længere tilbage, og hvordan alle gerne ville have fat i dyr fra hende, samt at de altid vandt i udstillingen! Husker også, det var rigtig populært (med det gamle stemmesystem) at eje en masser af stalde med guldmedlemskab, så alle stemte 10 på sine egne dyr, og 1 på alle andres. Oh, the memories!

7 januar 2017 #1

...folk ville sætte falske rosetter på dyr for, derefter at sælge dem, eller stjæle billeder fra dyr, for at oprette et dyr med præcist samme navn? Eller da det var vildt moderne med waltograph (disney), scriptina og trascho skriftyperne (det giver mig en smule gåsehud, bare ved tanken om, jeg selv har brugt disse)... Åh sidder tit og tænker på, hvor meget tingene er blevet ændret herinde- til den langt bedre side! Husker du stalde som ace, lavania, bregneroed (så vidt jeg husker), aggi (som var support dengang) og så videre Hvilke stalde husker du især, som populære dengang og hvad er ting du husker, fra dengang du startede på ms? Det kunne være så hyggeligt, med lidt fælles nostalgi; både gode og dårlige minder!