Reklame


Har i prøvet at miste et dyr?
27 september 2016 #1
Tænkte på om nogen af jer havde prøvet det at miste et dyr, altså at det må aflives eller dør?.. Jeg har selv prøvet det med min allerførste pony da jeg var lille, det var forfærdeligt. Siden har jeg kun solgt mine heste, og købt heste, heldigvis ikke være med til at slutte livet (7,9,13). Hvad er jeres erfaringer med dette?
30 september 2016 #9
30 september 2016 #8
Svar på dette indlæg:
#7 Det er trist sådan noget ... :( <3
holland

Det er det.. Men igen hun fik fred, det er jo det vigtigste, at de ikke lider..

30 september 2016 #7
28 september 2016 #6
Svar på dette indlæg:
#5 Ja nemlig... <3
Holland

Ja jeg har prøvet at miste et dyr før.. Det var min tidlige hund, der hed Ronja, vi var nødt til, at få hende aflivet grundet hun blev syg af Livmoderbetændelse, og hun var for gammel til, at kunne blive opereret.. Den hund fulgte mig igennem min barndom..

28 september 2016 #5
27 september 2016 #4
Svar på dette indlæg:
#3 Puha, det er bare det værste man som hundeejer/dyreelsker kan opleve. Men ja hellere lade dem hvile i fred end at de skal gå og have ondt... Men føler med dig! Frygter så meget den dag jeg selv skal opleve det med min elskede vuffer <3 Har faktisk også have min siden jeg var 9 år, og hun er nu 11, så ved også godt at hun ikke har vildt mange år tilbage desværre :( - Men godt at det ikke gør ondt mere på dig, der kommer måske også et tidspunkt hvor man kan se tilbage på tiden med ham med glæde, fordi det har været en fantastisk tid..
Holland

Ja, det er lige dét. Men det gør det nemmere, når man ved, at det at lade dem rejse, er hvad der er bedst for dem. Frygter også meget den dagen min kære Mio skal rejse, men han er heldigvis kun 1,5 år, og helt frisk. Og ja, det er lige det - efter en tid begynder smerten at aftage, og man kender mere på savn end sorg. Man skal bare give det tid.

27 september 2016 #3
Svar på dette indlæg:
#2 Jeg aflivet min aller kæreste Tassen (hund) for snart 1 år siden. Han blev kun 7 år gammel, men fik en alvorlig hjertesygdom, og de sidste dagene han levde, kunne han næsten ikke puste eller bevæge sig. Han var en del af mit liv fra jeg var 9 år gammel, altså så langt tilbage som jeg kan huske, så jeg tog det rigtig hårdt. Tror det nok er, det hårdeste og mest smertefulde jeg har oplevet i mit liv. Specielt fordi, han havde så mange smerter, og helt tydelig selv ikke ville leve længere. Nu gør det ikke fuldt så ondt længere - jeg savner ham selvfølgelig meget, men nu er det mere at jeg lengter efter ham, heller end at være i sorg.
Sherlock

Puha, det er bare det værste man som hundeejer/dyreelsker kan opleve. Men ja hellere lade dem hvile i fred end at de skal gå og have ondt... Men føler med dig! Frygter så meget den dag jeg selv skal opleve det med min elskede vuffer Har faktisk også have min siden jeg var 9 år, og hun er nu 11, så ved også godt at hun ikke har vildt mange år tilbage desværre - Men godt at det ikke gør ondt mere på dig, der kommer måske også et tidspunkt hvor man kan se tilbage på tiden med ham med glæde, fordi det har været en fantastisk tid..

27 september 2016 #2
Svar på dette indlæg:
#1 Tænkte på om nogen af jer havde prøvet det at miste et dyr, altså at det må aflives eller dør?.. Jeg har selv prøvet det med min allerførste pony da jeg var lille, det var forfærdeligt. Siden har jeg kun solgt mine heste, og købt heste, heldigvis ikke være med til at slutte livet (7,9,13). Hvad er jeres erfaringer med dette?
Holland

Jeg aflivet min aller kæreste Tassen (hund) for snart 1 år siden. Han blev kun 7 år gammel, men fik en alvorlig hjertesygdom, og de sidste dagene han levde, kunne han næsten ikke puste eller bevæge sig. Han var en del af mit liv fra jeg var 9 år gammel, altså så langt tilbage som jeg kan huske, så jeg tog det rigtig hårdt. Tror det nok er, det hårdeste og mest smertefulde jeg har oplevet i mit liv. Specielt fordi, han havde så mange smerter, og helt tydelig selv ikke ville leve længere. Nu gør det ikke fuldt så ondt længere - jeg savner ham selvfølgelig meget, men nu er det mere at jeg lengter efter ham, heller end at være i sorg.

27 september 2016 #1

Tænkte på om nogen af jer havde prøvet det at miste et dyr, altså at det må aflives eller dør?.. Jeg har selv prøvet det med min allerførste pony da jeg var lille, det var forfærdeligt. Siden har jeg kun solgt mine heste, og købt heste, heldigvis ikke være med til at slutte livet (7,9,13). Hvad er jeres erfaringer med dette?