Reklame


Nytårsfortsæt
6 januar 2019 #1
Hej alle på Minstald! Jeg er kommet op med et nytårsfortsæt om at være sundere.. (jep kliché, så jeg ville høre om nogen herinde har nogle gode råd angående vægttab, eller nogen sunde snacks / retter :-)
7 januar 2019 #8
7 januar 2019 #7
Svar på dette indlæg:
#4 Woww. Ja måske er det bare de simple nedskæringer der skal til :-) Jeg vil i hvert fald forsøge! Har bagt nogle proteinboller med chiafrø som burde hjælp
theamiang

Hvor lækkert! Ja, altså selv dengang spiste jeg ligeså meget ketchup som jeg stadig gør, så det kan nemt lade sig gøre med nogle nedskæringer på mad og drikkelse! Men en tur på bare 5 kilometer hverdag, er faktisk også nok! Jeg kan ikke klare at gå helt i ned på kost, for så kan jeg ikke få min daglige ketchup! XD Men du kan jo altid starte roligt ud, og se hvor meget du kan klare følgende, fremfor at gå helt i stå med det! ;-)

7 januar 2019 #6

Træner også 5 gange om ugen, men det tager jeg jo på af (muskler) da det er styrke træning. Så de to kilo der røg var ren fedtmasse, det er vildt hvad små ændringer kan gøre.

7 januar 2019 #5

Jeg har altid haft et ret vildt stofskifte, som jeg er meget glad for, men her hvor jeg bliver lidt ældre, så er det tydeligt at de valg jeg taget igennem min kost, sætter sig. Jeg har en kæmpe kærlighed til pasta, hvilket er vildt usundt pga. kulhydrater og stivelsen, så der er mange mange kalorier i. Jeg skar pasta helt væk, begyndte at spise bulgur og ris (ved godt det også er kulhydrater, men craver det ikke på samme måde så portionerne er meget mindre) - Tabte 2 kilo på 3 uger.

7 januar 2019 #4
7 januar 2019 #3
Svar på dette indlæg:
#1 Hej alle på Minstald! Jeg er kommet op med et nytårsfortsæt om at være sundere.. (jep kliché), så jeg ville høre om nogen herinde har nogle gode råd angående vægttab, eller nogen sunde snacks / retter :-)
theamiang

Det lyder ret sejt af dig, du skal nok klare dit mål! Jeg tabte mig engang for nogle år tilbage ved at skære ned på de søde sager og cola, så drak jeg meget danskvand med brus og saft. Jeg spiste rugbrød med ren torskerogn, pasta salat til frokost, og almindeligt mad til aften, det gjorde at jeg kunne komme et kilo ned i vægt hver uge, så der skal faktisk ikke meget til. Men selvfølgelig gik jeg også ture med Chako. :-)

6 januar 2019 #2

Jeg tabte mig 28 kg sidste ved ren at mindske mine portioner og begynde at træne Jeg lærte at spise mere grønt (pga. de færre kalorier) og mindre junk food Jeg er selv gået i gang igen med at tabe de overflødige- det gør jeg ved at træne et par gange i ugen og spise mindre

6 januar 2019 #1

Hej alle på Minstald! Jeg er kommet op med et nytårsfortsæt om at være sundere.. (jep kliché, så jeg ville høre om nogen herinde har nogle gode råd angående vægttab, eller nogen sunde snacks / retter :-)