Reklame


Hvad skal du efter sommerferien?
15 juli 2018 #1
Nu er vi nået dertil igen, hvor det er spændende at høre, hvad folk skal efter deres ferier! Jeg vil derfor gerne høre lidt om, hvad du skal lave og har du nogle nye planer for dette år? Måske skal du bare forsætte med dit gamle, som du var igang med, eller rejse til et nyt sted?
10 august 2018 #22
Svar på dette indlæg:
#21 Det håber jeg virkelig! Præcist - bliver spændende, at endelig få begynde med at arbejde med noget, som jeg gerne vil. <3
Activation

Ja, det gør det virkelig! Forstår jeg godt, det er også skønnest, når det er noget man kan lide og gøre i hverdagen!

10 august 2018 #21
Svar på dette indlæg:
#20 Wow! Det klarer du nok igennem <3 Det går så stærkt, inden man ser sig om, og så er man nærmest færdig uddannet! :D
Crohn

Det håber jeg virkelig! Præcist - bliver spændende, at endelig få begynde med at arbejde med noget, som jeg gerne vil.

10 august 2018 #20
10 august 2018 #19
Svar på dette indlæg:
#18 Forstår jeg virkelig! :D Ja, det er helt utroligt, så stærkt som tiden går! Jeg forstår det heller ikke! Men det lyder godt at du glæder dig til det! Hvor lang tid har du tilbage af uddannelsen? :´)
Crohn

Nemlig! Jeg har to år tilbage, den er tre år totalt siden skal jeg arbejde et år. for at få søge ind til jordemor-uddannelsen som er 1,5 år lang :-D Så det er egentlig 4,5 år tilbage inden jeg er færdig med skolen :-)

10 august 2018 #18
Svar på dette indlæg:
#17 Jeg begynder mit andre år til sykeplejerstudier! Glæder mig så utroligt meget, forstår ikke at tiden går så raskt :´)
Activation

Forstår jeg virkelig! Ja, det er helt utroligt, så stærkt som tiden går! Jeg forstår det heller ikke! Men det lyder godt at du glæder dig til det! Hvor lang tid har du tilbage af uddannelsen? :')

10 august 2018 #17
15 juli 2018 #16
15 juli 2018 #15
15 juli 2018 #14
Svar på dette indlæg:
#13 Jo tak :D
Det er ikke rigtigt arbejdsprøvning eftersom at jeg er i aktivitetsgruppen, den laveste gruppe man overhovedet kan komme i, før man bliver set an til førtidpension blandt andet :) Det er mere et praktik-lignende ophold hvor der er plads til at jeg bare kan gå og nusse om nogle heste mm, uden de store krav. Og så får jeg hunden med som støttehund, så mon ikke det går :D Jeg skal selvfølgelig nok opdatere til den tid :D
Ratonhnhaketon

Velbekomme! Nåé okay, på den måde - så forstår jeg bedre! Det skal nok gå og i så fald, er det dejligt at få noget i hænderne, selvom det ikke er så meget man kan klare i hverdagen! Det kan jeg svare på! Jeg har f.eks. 12 timer pr. uge og det fungere rigtigt godt, hvor jeg gør rent i butikken og ude bagved! Men det lyder i så fald til at være positivt for dig, hvis du for lov til det! Og behovet for en er jo vigtigt, når man har nogle ting at kæmpe med, det kender jeg jo nok! ;-)

15 juli 2018 #13
Svar på dette indlæg:
#12 Ej, hvor spændende! Jeg krydser fingere for dig, at du er klar til din kommende prøve med gård arbejde! Bare du selv føler det, og kan klare det, så er det vel også der, du skal ud på arbejds prøvning? Hvis du kan, er det virkelig flot, efter alt det du har kæmpet med! Du må have masser af held og lykke med herfra! Glæder mig til at få en opdatering fra dig! :D
Crohn

Jo tak Det er ikke rigtigt arbejdsprøvning eftersom at jeg er i aktivitetsgruppen, den laveste gruppe man overhovedet kan komme i, før man bliver set an til førtidpension blandt andet Det er mere et praktik-lignende ophold hvor der er plads til at jeg bare kan gå og nusse om nogle heste mm, uden de store krav. Og så får jeg hunden med som støttehund, så mon ikke det går Jeg skal selvfølgelig nok opdatere til den tid

15 juli 2018 #12
Svar på dette indlæg:
#11 Jeg er forhåbentlig klar til endelig at prøve i de helt små på en gård igen, efter 1 1/2 års sygemelding med stress.
Indtil videre er det ihvertfald planen at jeg i slutningen af august skal ind og snakke på jobcenteret, om jeg er klar til at prøve 1-2 timer om ugen til en start. Det er blevet udskudt et par gange på grund af en masse ting, stress, terminal erklæringer i familien, mm. men nu føler jeg mig endelig bare en smule klar :)
Ratonhnhaketon

Ej, hvor spændende! Jeg krydser fingere for dig, at du er klar til din kommende prøve med gård arbejde! Bare du selv føler det, og kan klare det, så er det vel også der, du skal ud på arbejds prøvning? Hvis du kan, er det virkelig flot, efter alt det du har kæmpet med! Du må have masser af held og lykke med herfra! Glæder mig til at få en opdatering fra dig!

15 juli 2018 #11

Jeg er forhåbentlig klar til endelig at prøve i de helt små på en gård igen, efter 1 1/2 års sygemelding med stress. Indtil videre er det ihvertfald planen at jeg i slutningen af august skal ind og snakke på jobcenteret, om jeg er klar til at prøve 1-2 timer om ugen til en start. Det er blevet udskudt et par gange på grund af en masse ting, stress, terminal erklæringer i familien, mm. men nu føler jeg mig endelig bare en smule klar

15 juli 2018 #10
Svar på dette indlæg:
#9 Nederen altså! Ja, du må se om du ikke kan få dem hen på din side i så fald og fortælle dem, hvad du gerne vil! Håber virkelig på det bedste, at du kommer ud for landbrugskonsulent arbejde! Du må i så fald have masser af held og lykke med herfra! :-)
Crohn

Jeg er ikke klar til, at lægge landbruget helt på hylden, og når jeg ikke kan tage arbejdet i stalden, ville det være rart, hvis man så kunne rådgive andre landmænd istedet for. (Man kan også komme på en landbrugsskole og lærer elever noget). - Har ikke den store overbevisning med min sagsbehandler.. Hun er godt nok noget af en person jeg ikke kan med. Hun kan da få mig i rigtig dårlig humør.

15 juli 2018 #9
Svar på dette indlæg:
#8 Nej, de mener det eneste der passer er kontor arbejde, og jeg ved at det er noget jeg ikke interessere mig for, så det bliver ikke sjovt..
Nu skal jeg til møde på Tirsdag og de har garanteret heller ikke fundet noget til mig (Vil gerne landbrugskonsulent) hvis de kan finde noget.
Coeur

Nederen altså! Ja, du må se om du ikke kan få dem hen på din side i så fald og fortælle dem, hvad du gerne vil! Håber virkelig på det bedste, at du kommer ud for landbrugskonsulent arbejde! Du må i så fald have masser af held og lykke med herfra! :-)

15 juli 2018 #8
Svar på dette indlæg:
#7 Ja, det forstår jeg godt! Det gad jeg altså heller ikke, det må være nederen! Havde du ikke et ønske, som du har til dem? Jeg håber for din skyld, at du kommer ud i noget som du kan lide og måske komme op i timer, hvor du kan klare det! Det gør vel også ens dag lidt bedre, når det er noget, der gør en glad! :-)
Crohn

Nej, de mener det eneste der passer er kontor arbejde, og jeg ved at det er noget jeg ikke interessere mig for, så det bliver ikke sjovt.. Nu skal jeg til møde på Tirsdag og de har garanteret heller ikke fundet noget til mig (Vil gerne landbrugskonsulent) hvis de kan finde noget.

15 juli 2018 #7
Svar på dette indlæg:
#6 Ja, jeg skal op i tid.
Da jeg kun er i arbejdsprøvning, så her vil de have en op i så mange timer som overhovedet muligt, om der så kommer flere sygedage til følge.. - Ja de vil have kontor arbejde, så der er jeg stået af allerede inden. :)
Coeur

Ja, det forstår jeg godt! Det gad jeg altså heller ikke, det må være nederen! Havde du ikke et ønske, som du har til dem? Jeg håber for din skyld, at du kommer ud i noget som du kan lide og måske komme op i timer, hvor du kan klare det! Det gør vel også ens dag lidt bedre, når det er noget, der gør en glad! :-)

15 juli 2018 #6
15 juli 2018 #5
Svar på dette indlæg:
#4 Det er det.. Men de vil presse mig så meget op i tid, at jeg ikke kan fungere derhjemme.. (Og i flere dage efter)
Coeur

Ja, kender det virkelig - det kan virkelig være hårdt, men jeg tænker også, at du kan det, hvis du kommer det rigtige sted hen og noget du har interesse for! De ønsker også, at jeg kommer op i tid, men der siger jeg altid til dem, at jeg har det godt på de timer, jeg har nu og ønsker ikke at komme op på flere, så kan jeg risikere sygdage! Det har de accepteret ved sidste møde, selvom planen var at sætte mig op i timer! :-)

15 juli 2018 #4
Svar på dette indlæg:
#3 Det lyder som en spændende plan for dig! Jeg håber du får lov og kan klare det, men det er jo også vigtigt, at du passer på dig selv! :D
Crohn

Det er det.. Men de vil presse mig så meget op i tid, at jeg ikke kan fungere derhjemme.. (Og i flere dage efter)

15 juli 2018 #3
Svar på dette indlæg:
#2 Kun praktik hvis kommunen snart ville komme igang.. Skal presses op i tid så hurtig det er muligt..

- Ellers ingenting.
Coeur

Det lyder som en spændende plan for dig! Jeg håber du får lov og kan klare det, men det er jo også vigtigt, at du passer på dig selv!

15 juli 2018 #2
15 juli 2018 #1

Nu er vi nået dertil igen, hvor det er spændende at høre, hvad folk skal efter deres ferier! Jeg vil derfor gerne høre lidt om, hvad du skal lave og har du nogle nye planer for dette år? Måske skal du bare forsætte med dit gamle, som du var igang med, eller rejse til et nyt sted?