Reklame


Drømme
5 august 2017 #1
Hvad drømte om at blive som små, og hvad er det endt med at i læser til?
18 august 2017 #15

Jeg har altid været en person, der ikke kunne bestemme mig og mine tanker fløj rundt, også som barn. Mine top tre da jeg var helt lille var frisør, konditor og journalist, men det har været frem og tilbage igennem min skoletid. Jeg er nu endt med at læse til Grafisk Teknikker

7 august 2017 #14
Svar på dette indlæg:
#13 Lige præcis, men et job ville jeg foretrække :D
London

Det er også det som er målet, kan du tro!

7 august 2017 #13
7 august 2017 #12
Svar på dette indlæg:
#11 Det er altså også spændende når man interesseret sig for det :D og mon ikke der kommer et job senere hen, ellers får du lidt erfaring du kan skrive på dit CV :)
London

Helt sikkert! Det kunne i så fald være fedt, om det blev til job! Men også det som du siger med ekstra erfaring på cv'et!

7 august 2017 #11
Svar på dette indlæg:
#10 Jeg drømte om at blive dyrepasser, men nu skal jeg arbejde med foto, så et bliver spændende, hvilket har de seneste år stået øverst på listen! Om det bliver et job følgende, må tiden vise! :D
Crohn

Det er altså også spændende når man interesseret sig for det og mon ikke der kommer et job senere hen, ellers får du lidt erfaring du kan skrive på dit CV

6 august 2017 #10

Jeg drømte om at blive dyrepasser, men nu skal jeg arbejde med foto, så et bliver spændende, hvilket har de seneste år stået øverst på listen! Om det bliver et job følgende, må tiden vise!

6 august 2017 #9
Svar på dette indlæg:
#8 Nej, så skal jeg på gymnasiet, og det er jeg slet ikke god nok til.. Jeg er ikke så boglig anlagt, vil hellere bruge mine hænder.. :)
birmingham

Nå okay, kan man ikke søge ind via kvote 2 og agumentere for alt det praktiske og erfaring du har?

6 august 2017 #8
Svar på dette indlæg:
#7 Nå okay, du kan ikke læse til dyrlæge eller noget nu ??
London

Nej, så skal jeg på gymnasiet, og det er jeg slet ikke god nok til.. Jeg er ikke så boglig anlagt, vil hellere bruge mine hænder..

6 august 2017 #7
6 august 2017 #6
Svar på dette indlæg:
#5 Hvad ønsker du helst?
London

For, at være ærlig så ved jeg det virkelig ikke.. Min største drøm var bare, at komme til at arbejde med dyrene.. Og det kommer jeg ikke til igen, desværre.. ^^

6 august 2017 #5
6 august 2017 #4
6 august 2017 #3
Svar på dette indlæg:
#2 Drømte om, at blive dyrlæge.. Men endte op med, at blive landmand, så ikke så langt fra hinanden, da man som landmand jo gerne må behandle dyrene, når man har et bevis.. Og det er noget med dyr..
Jeg skal dog omskoles til noget andet, som jeg ikke ved hvad endnu.. ^^
- Hvad med dig?
birmingham

Det lyder ikke helt dårlig! Da jeg var helt lille ville jeg være frisør ! Det blev hurtigt ændret til veterinær sygeplejerske og jeg er endt med at læse til sygeplejerske ;-)

6 august 2017 #2
Svar på dette indlæg:
#1 Hvad drømte om at blive som små, og hvad er det endt med at i læser til?
London

Drømte om, at blive dyrlæge.. Men endte op med, at blive landmand, så ikke så langt fra hinanden, da man som landmand jo gerne må behandle dyrene, når man har et bevis.. Og det er noget med dyr.. Jeg skal dog omskoles til noget andet, som jeg ikke ved hvad endnu.. ^^ - Hvad med dig?

5 august 2017 #1

Hvad drømte om at blive som små, og hvad er det endt med at i læser til?