Reklame


Beta designet.
20 januar 2017 #1
Ja som overskiften lyder, så vil jeg høre lidt om hvem der bruger det nye beta design, hvad er godt og hvad er skidt?? Synes selv, det er mega irriterende, at man kun kan have 3000 ord i en mail, der savner jeg de 10.000 ord pr mails..
20 januar 2017 #25
Svar på dette indlæg:
#24 Jeg vil give dig ret i, begrænsningen på antal ord, både i mails og i hestebogen, godt kunne sættes op; nu hvor vi er i gang, kunne det også være rart, at man havde flere tegn til rådighed ved kommentarer (i loggen) - det er nok det jeg allermest ville ønske blev sat op, da de forsvinder alt for hurtigt og det er lidt træls, at man skal til at opdatere loggen, finde det indlæg man var ved at skrive kommentar på og så tilføje en ny kommentar (hvis man skriver en længere kommentar).
Hvis man ser bort fra, der er nogle småfejl i beta-versionen, kan jeg kun tale varmt om den. Når først, man har vænnet sig til, at layoutet er totalt anderledes, er den langt mere brugervenlig end det andet design. Det er nemt og hurtigt, at hoppe fra funktion til funktion og pladsen på siden, bliver brugt meget bedre (sammenlignet med det gamle design, er der ikke så meget ´´tomrum´´ ude i siderne og skriftstørrelserne i funktionerne, SÆRLIGT den nye menu, er mere overskuelige i størrelsen).
Som det sidste, vil jeg også rose den nye chat, samt onlinelisten! Det er noget man kan have åbent hele tiden, uden at det går udover brugeroplevelsen og for mig gør det, at jeg faktisk besøger flere stalde end jeg ville gøre, med det gamle design. Og så er det lidt synd, chatten stadig er så inaktiv netop fordi, den ikke længere fylder så meget. Det er super hyggeligt, at man kan have de åbne samtaler derinde, med flere stalde :)
erhard

Ja både det med loggen og mail er mega træls, og især det med mail gør, at jeg har valgt ikke, at have det på de stalde jeg skriver mest med folk på, netop fordi jeg ikke gider slette hele tiden.. Men de andre har jeg da det på, fordi som du selv skriver, er det nemt, at finde rundt i..

20 januar 2017 #24
Svar på dette indlæg:
#1 Ja som overskiften lyder, så vil jeg høre lidt om hvem der bruger det nye beta design, hvad er godt og hvad er skidt??
Synes selv, det er mega irriterende, at man kun kan have 3000 ord i en mail, der savner jeg de 10.000 ord pr mails..
birmingham

Jeg vil give dig ret i, begrænsningen på antal ord, både i mails og i hestebogen, godt kunne sættes op; nu hvor vi er i gang, kunne det også være rart, at man havde flere tegn til rådighed ved kommentarer (i loggen) - det er nok det jeg allermest ville ønske blev sat op, da de forsvinder alt for hurtigt og det er lidt træls, at man skal til at opdatere loggen, finde det indlæg man var ved at skrive kommentar på og så tilføje en ny kommentar (hvis man skriver en længere kommentar). Hvis man ser bort fra, der er nogle småfejl i beta-versionen, kan jeg kun tale varmt om den. Når først, man har vænnet sig til, at layoutet er totalt anderledes, er den langt mere brugervenlig end det andet design. Det er nemt og hurtigt, at hoppe fra funktion til funktion og pladsen på siden, bliver brugt meget bedre (sammenlignet med det gamle design, er der ikke så meget "tomrum" ude i siderne og skriftstørrelserne i funktionerne, SÆRLIGT den nye menu, er mere overskuelige i størrelsen). Som det sidste, vil jeg også rose den nye chat, samt onlinelisten! Det er noget man kan have åbent hele tiden, uden at det går udover brugeroplevelsen og for mig gør det, at jeg faktisk besøger flere stalde end jeg ville gøre, med det gamle design. Og så er det lidt synd, chatten stadig er så inaktiv netop fordi, den ikke længere fylder så meget. Det er super hyggeligt, at man kan have de åbne samtaler derinde, med flere stalde

20 januar 2017 #23

Okay, så det vil sige, at det faktisk kun er mail og sladder meddelelser, man kan skrive længere beskeder i, eller hvordan? Eller var ordene i mailen også forkortet!

20 januar 2017 #22

Ja, der kan kun stå 500 ord i det gamle design!

20 januar 2017 #21
20 januar 2017 #20
Svar på dette indlæg:
#19 Samme her, elsker virkelig det gamle design, men mængde på ord er også helt fint! Jeg elsker at skrive i hestebogen og synes det er så synd, at den nærmest bliver glemt, såsom med chatten! Heldigvis er er kommet mere liv, end før, men kigger ofte der hverdag, hvor ingen er i chat forum! Nå tilbage til dig, det er helt rigtigt, synes faktisk ikke det så galt med at skrive et længere indlæg og sende i ny besked til vedkommende! :-)
Crohn

Mængden af ord er nemlig passende i det gamle design. Især de mails, som jeg bruger ekstrem meget af lige pt .. Også der jeg får trænet heste rigtig meget ved. - Hb bruger jeg til at kommentere stalde og svarer på sladder meddelser. Jeg er ikke så tit, i chat, men skal da blive bedre til det.. Der er mange positive ting ved det gamle, som jeg stadig kommer til, at bruge.. Hvis ikke jeg skrev en masse mails, sammen med folk, så havde jeg skiftet, men nu er jeg bare i de heldige

20 januar 2017 #19
Svar på dette indlæg:
#18 Hestebogen er også en glimrende mulighed.. :) Og de 500 ord, man maks kan skrive der er også helt fint, for hvis man skriver mere, så laver man bare en ny.. Det gør man ikke bare lige med en mail... ^^ Så det gamle bliver ikke droppet helt for mit vedkommende. :)
birmingham

Samme her, elsker virkelig det gamle design, men mængde på ord er også helt fint! Jeg elsker at skrive i hestebogen og synes det er så synd, at den nærmest bliver glemt, såsom med chatten! Heldigvis er er kommet mere liv, end før, men kigger ofte der hverdag, hvor ingen er i chat forum! Nå tilbage til dig, det er helt rigtigt, synes faktisk ikke det så galt med at skrive et længere indlæg og sende i ny besked til vedkommende! :-)

20 januar 2017 #18
Svar på dette indlæg:
#17 Forståligt nok! Min favorit er også det gamle, trods det, at jeg godt kan bruge flere ord til sladder meddelelser noglegange! Så bruger jeg altid hestebogen! ;-)
Crohn

Hestebogen er også en glimrende mulighed.. Og de 500 ord, man maks kan skrive der er også helt fint, for hvis man skriver mere, så laver man bare en ny.. Det gør man ikke bare lige med en mail... ^^ Så det gamle bliver ikke droppet helt for mit vedkommende.

20 januar 2017 #17
20 januar 2017 #16
Svar på dette indlæg:
#14 Det er også det jeg prøver at fortælle dig, at vi har hver vores måder at skrive på! Man behøver ikke skrive en hel stil, men forklare på en måde, som folk forstår, hvis du forstår mig? :-)
Crohn

Ja.. Men jeg kan ikke det med, at skulle slette hele tiden.. Der er det gamle design rigtig godt, fordi der er 10.000 ord, så man ender ikke med,at skulle slette noget hele tiden.. Det er ellers en skam, for synes faktisk resten af designet er flot, og rigtig godt.. Men skriver så mange mails på denne stald, både lange og korte, så det kan ikke betale sig med det nye her..

20 januar 2017 #15
Svar på dette indlæg:
#13 Jeg elsker det :-) Også med, at man kan skrive længere Sladdermeddelelser, det er meget bedre at bruge via mobil, og det udnytter pladsen bedre mtp. at det er centreret istedenfor helt til venstre, og man kan tømme varsler med et knaptryk. I Vrinsk kan man også skrive 3000 tegn istedenfor sølle 500, og designet i sig selv er mere moderne og velfungerende. Så det at jeg bliver nød til, at slette bunden af meldingerne fra tid til anden gør mig ikke noget! :-)
Sherlock

Resten af designet er også rigtig fint.. Men jeg kan ikke leve med, at man kun kan skrive de 3000 ord for så at skulle slette en masse.. Så ender jeg kun med, at bruge tid på det, som faktisk kunne være brugt til noget andet.. Og det er synd. Men derfor dropper jeg designet på de stalde jeg ved jeg skriver mange mails i..

20 januar 2017 #14
20 januar 2017 #13
Svar på dette indlæg:
#9 Det er så det der trækker gevaldigt ned hos mig, og derfor jeg fravælger det, på de stalde hvor jeg skriver flest mails, ellers er det faktisk et fint design. :)
birmingham

Jeg elsker det :-) Også med, at man kan skrive længere Sladdermeddelelser, det er meget bedre at bruge via mobil, og det udnytter pladsen bedre mtp. at det er centreret istedenfor helt til venstre, og man kan tømme varsler med et knaptryk. I Vrinsk kan man også skrive 3000 tegn istedenfor sølle 500, og designet i sig selv er mere moderne og velfungerende. Så det at jeg bliver nød til, at slette bunden af meldingerne fra tid til anden gør mig ikke noget! :-)

20 januar 2017 #12
Svar på dette indlæg:
#10 Det handler vel bare om tålmodighed! :-) Jeg bruger ekstra tid på at få formuleret ordene rigtigt, før jeg skriver en masse, så det bliver kortere! Men vi er jo så forskellige alle sammen, at vi har hver vore måde at gøre ting på! :-)
Crohn

Nu skriver jeg tit lange mails, da et kort svar som ja og nej ikke er nok, og dækker det.. Så 3000 ord kan ikke gå her, derfor foretrækker jeg det gamle, da jeg så kan skrive de 10.000 ord inden der skal laves en ny mail.. I det nye skal man slette hele tiden... Og det kommer jeg ikke til at vænne mig til.. Ellers en skam, da det ellers er et meget fint design.

20 januar 2017 #11

Der er en grænse på 500 ord, i det gamle.. Ved ikke med det nye.. Men hb er også noget andet, for så laver man bare ny besked. Hader bare at man kun kan skrive 3000 ord i mails, for man skal slette noget hele tiden, og det gider jeg ikke i længden..

20 januar 2017 #10
Svar på dette indlæg:
#8 Jeg skriver rigtig mange mails, og kan slet ikke, at jeg skal slette ordene hele tiden.. Det er irriterende.
birmingham

Det handler vel bare om tålmodighed! :-) Jeg bruger ekstra tid på at få formuleret ordene rigtigt, før jeg skriver en masse, så det bliver kortere! Men vi er jo så forskellige alle sammen, at vi har hver vore måde at gøre ting på! :-)

20 januar 2017 #9
Svar på dette indlæg:
#6 Jeg bruger det nye, og har gjort det siden det kom. Elsker det, og elsker de ekstra funktioner det har :-) Og ordgrensen på 3000 ord gør mig ikke noget - jeg fjerner blot bunden af samtalen, hvis den fyldes op :-)
Sherlock

Det er så det der trækker gevaldigt ned hos mig, og derfor jeg fravælger det, på de stalde hvor jeg skriver flest mails, ellers er det faktisk et fint design.

20 januar 2017 #8
20 januar 2017 #7
Svar på dette indlæg:
#4 Jeg beholder også det gamle på Birmingham og Gizzer..
Jeg bliver ikke vild med et maks antal ord på 3000, det bliver fyldt op for hurtigt.. Men ellers er det fint.. :)
birmingham

Ja, lige præcis! :-) Jeg tænker ikke så meget over det længere, er efterhånden begyndt at vende mig til, hvor meget der kan stå! Plejer altid at ændre og forkorte ordene, så det hele kan stå i samtalen! Tror bare det handler om, hvilken måde tingene bliver formuleret på, så kan det sagtens stå i hestebogen! :-)

20 januar 2017 #6
Svar på dette indlæg:
#1 Ja som overskiften lyder, så vil jeg høre lidt om hvem der bruger det nye beta design, hvad er godt og hvad er skidt??
Synes selv, det er mega irriterende, at man kun kan have 3000 ord i en mail, der savner jeg de 10.000 ord pr mails..
birmingham

Jeg bruger det nye, og har gjort det siden det kom. Elsker det, og elsker de ekstra funktioner det har :-) Og ordgrensen på 3000 ord gør mig ikke noget - jeg fjerner blot bunden af samtalen, hvis den fyldes op :-)

20 januar 2017 #5

Måske.. ^^ - Synes det er et fint design, men lige det med mail trækker gevaldigt ned hos mig.

20 januar 2017 #4
20 januar 2017 #3
Svar på dette indlæg:
#1 Ja som overskiften lyder, så vil jeg høre lidt om hvem der bruger det nye beta design, hvad er godt og hvad er skidt??
Synes selv, det er mega irriterende, at man kun kan have 3000 ord i en mail, der savner jeg de 10.000 ord pr mails..
birmingham

Jeg bruger stadig det gamle, eftersom jeg synes det er mere passende til hjemmesiden og minder lidt om det de minder man havde! Men er delejer på stalden Erhard, som har det nye design, det er super flot, men jeg har ikke prøvet at skrive i både hestebogen og på mail endnu. Jeg vil ikke selv ændre mit til beta designet, da jeg er godt tilfreds med funktionerne og hvor meget der kan stå i ens mailkasse!

20 januar 2017 #2

Bruger både det gamle og nye, på forskellige stalde, synes dog det nye er mega småt, og så det med, at det er maks 3000 ord pr mail, det irriterer mig grænseløst, så jeg kommer ikke til, at bruge det nye på alle mine stalde.

20 januar 2017 #1

Ja som overskiften lyder, så vil jeg høre lidt om hvem der bruger det nye beta design, hvad er godt og hvad er skidt?? Synes selv, det er mega irriterende, at man kun kan have 3000 ord i en mail, der savner jeg de 10.000 ord pr mails..